Genoa heeft meteen een transfer beet

Redactie
Genoa heeft meteen een transfer beet
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hazard - Brüls - Trossard - De Ligt - Chiesa - Bruls - Sturaro - Pavard

Genoa heeft meteen een transfer beet

Stefano Sturaro werd deze winter uitgeleend aan Genoa door Juventus Turijn, ondertussen is er ook al een definitieve transfer bekendgemaakt voor 16,5 miljoen euro. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 06/02

'Deal van 25 miljoen euro voor Trossard': Genk is formeel

Leandro Trossard bleef deze winter bij KRC Genk, omdat een titel pakken met de Limburgers hoog op zijn verlanglijstje staat. Deze zomer wenkt echter een transfer. En dus gonst het al van de geruchten. (Lees meer)


Hoe zit het nu met de transfer van Eden Hazard? Bod van meer dan 100 miljoen euro, besluit is genomen

Hoe zit het nu met de transfer van Eden Hazard? Bod van meer dan 100 miljoen euro, besluit is genomen

Eden Hazard en Real Madrid? Het is nu al een hele lange tijd een aantrekken en afstoten. Komt het aankomende zomer er dan eindelijk eens van? (Lees meer)


'Chiesa in belangstelling van vijf topclubs'

Federico Chiesa staat van Fiorentina in de belangstelling van Internazionale, Juventus, Manchester City, Manchester United en Bayern München. Dat laat alvast Corriere Dello Sport weten. 


OFFICIEEL (en zoals verwacht): ex-speler Standard en Gent trekt naar 1B

In 1B gaat het slot van de competitie stilaan in en dus is het de vraag wie play-off 2 zal spelen met de eersteklassers en wie aan de slag moet in de play-downs. De wintermercato zit er in principe op, maar ... (Lees meer)


Nieuwe miljoenentransfer binnen enkele jaren? Ajax strikt nieuw Deens goudhaantje: "Ik wil de geschiedenisboeken in"

Ajax Amsterdam, het is eens te meer een opleidingsfabriek van fantastische jonge voetballers aan het worden. En nu heeft Marc Overmars opnieuw een toppertje in wording weten te strikken. (Lees meer)


'Morrison onderweg naar Zweden'

Ravel Morrison van Lazio staat dichtbij een overstap naar het Zweedse Ostersund. Dat heeft The Guardian laten weten. 


Stuttgart is gedrag van Bayern rond Pavard grondig beu

Bayern München mikt hoog met de transfer van Benjamin Pavard, maar volgens Duitse bronnen zijn ze bij Stuttgart niet te spreken over de manier waarop ze hem daar willen paaien. 


Ognjen Vranjes legt opnieuw aanbod naast zich neer

Ognjen Vranjes is nog steeds niet van zin om Anderlecht te verlaten. HIj zou nu ook een bod van Craiova naast zich hebben neergelegd.


Christian Brüls traint mee bij Westerlo en hoopt een contract te versieren

Kent u hem nog? Christian Brüls maakte furore bij AA Gent, maar daarna ging het steeds maar bergaf met zijn carrière. De rosse middenvelder traint nu mee bij 1B-club Westerlo en hoopt er een contract te versieren. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 05/02 Transfernieuws en Transfergeruchten 07/02

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties