Rai Vloet dankt zijn goede traptechniek aan Luc Nilis maar beseft: "Moeilijk om me in deze ploeg te knokken"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 2 reacties
Rai Vloet dankt zijn goede traptechniek aan Luc Nilis maar beseft: "Moeilijk om me in deze ploeg te knokken"
Foto: © photonews

Volg STVV nu via WhatsApp!

Rai Vloet is nog maar een paar dagen in dienst van Sint-Truiden en hij is nu al danig onder de indruk van de Limburgse club.

Het Belang van Limburg volgde een training van de Kanaries en zoomde in op een man: Rai Vloet. De ballen gingen vlotjes binnen bij de Nederlander en die had daar ook een logische verklaring voor. “Ik heb bij de nationale jeugdelftallen in Nederland wel een keer als spits gespeeld", gaf hij toe.

Zijn traptechniek is een van zijn wapens, maar doorgaans is hij op het veld wel enkele rijtjes lager te vinden. "Het liefst sta ik op de tien of op de acht. Zelfs als nummer zes kan ik uit de voeten. Mijn traptechniek heb ik voor een groot stuk aan Luc Nilis te danken. Ik werkte regelmatig met hem in Eindhoven. Hij heeft me veel bijgebracht.”

De 23-jarige middenvelder heeft de loodzware taak om Bezus te doen vergeten bij de Limburgers en beseft dat zelf maar al te goed. "Ik zag de match tegen Eupen en het wordt niet simpel om me snel in deze ploeg te knokken. Ik zal mijn stinkende best moeten doen”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties