Reactie Verlaat Pozuelo Genk alsnog? Philippe Clement reageert

Lode Nuyts
Lode Nuyts vanuit Genk
| 65 reacties
Verlaat Pozuelo Genk alsnog? Philippe Clement reageert

Alejandro Pozuelo geniet opnieuw interesse uit het buitenland. De Genkse draaischijf weigerde eerder al een bod uit het Midden-Oosten. Nu zou er opnieuw verregaande interesse zijn in de Spaanse middenvelder van Racing Genk.

UPDATE: Volgens diverse bronnen zouden enerzijds teams uit de Chinese competitie en anderzijds het Canadese Toronto FC aan de mouw trekken van de Spaanse middenvelder.

Alejandro Pozuelo werd door Philippe Clement een applausvervanging gegund, het Genkse publiek gaf de kapitein een open doekje. Was het zijn laatste optreden in de Luminus Arena? Op de persconferentie na de wedstrijd tegen Standard gaf Genk-trainer Clement meer uitleg over een al dan niet vertrek van de Spanjaard.

Pozuelo zou een aanbieding gehad hebben van een team uit Canada. "Er wordt langs langs alle kanten aan onze spelers getrokken. We zullen de komende dagen zien wat er gebeurt", aldus Clement. 

Voor Genk is er wel een voordeel: er is nu geen afkoopclausule meer in Pozuelo's contract. "Ik denk dat het bestuur alles wil doen om hem aan boord te houden. Ik ken de specifieke details uit zijn contract niet, ik zal wel zien wat er gaat gebeuren. Maar uiteraard hoop ik dat Alejandro bij Genk blijft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties