Vossen na langverwachte comeback: "Vier maanden: niet veel in een mensenleven, maar erg lang voor een voetballer"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Anderlecht
| 2 reacties

Club Brugge kan na maandenlange revalidatie terug op Jelle Vossen rekenen

Vossen na langverwachte comeback: "Vier maanden: niet veel in een mensenleven, maar erg lang voor een voetballer"

De opvallendste comeback tijdens RSCA-Club was zonder twijfel die van de beslissende Thibault Vlietinck, maar laat ons zeker ook Jelle Vossen niet vergeten. Die speelde na zijn invalbeurt in Salzburg ook zijn eerste competitiematch sinds midden oktober. "En toch ben ik vooral ontgoocheld."

"We hadden alles onder controle. Als de 0-2 valt, is de match snel gespeeld. Maar dan viel die goal uit het niets en zag je ons een beetje panikeren. Nadien kon het alle kanten op", analyseerde Vossen.

"De hele groep voelt dat er meer inzat. Ik zeg het, een gelijkspel is beter dan verliezen, maar het overwegende gevoel is toch vooral teleurstelling."

Blij om terug bij de groep te zijn, ontgoocheld om het wedstrijdverloop  

"Natuurlijk ben ik wel blij om terug deel uit te maken van de groep", bekeek Vossen het toch van een iets positievere kant. "Vier maanden is op zich niet veel in een mensenleven, maar voor een voetballer is dat een erg lange en moeilijke periode om aan de kant te staan."

Net op tijd terug voor de play-offs. "Het zijn alleszins nog belangrijke weken en maanden. Maar play-off 1 is nog niet begonnen hé. Ons eerste doel is om in de laatste paar matchen de kloof met Genk nog te verkleinen", aldus Vossen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties