Leko tevreden met wat hij zag: "Er voetbalde maar één ploeg om te winnen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 18 reacties

Ivan Leko zag Club Brugge goed voetballen op Anderlecht

Leko tevreden met wat hij zag: "Er voetbalde maar één ploeg om te winnen"
Foto: © photonews

Het was een topper waar je geen lijn op kon trekken. Club Brugge had duidelijk het betere van het spel, maar Anderlecht had ook genoeg kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Ivan Leko sprak over "een interessante match"...

Interessant in de zin van dat hij het positieve van zijn ploeg kon benadrukken. "We zijn de match gestart duidelijk met de intentie om ze te winnen", aldus Leko. "Anderlecht speelde uit de omschakeling en had daar in de tweede helft wat kansen uit kunnen creëren. Maar er was maar één ploeg die voetbalde om te winnen en dat was Club."

Of was het dat de tegenstander niet beter kon en speelde naar zijn kwaliteiten? "We hadden in dat eerste halfuur de 0-2 ook moeten maken", vond Leko. "Maar dan geven we een makkelijk doelpunt weg. Ik zit hier dan ook met een dubbel gevoel. We hebben meer persoonlijkheid, meer agressiviteit getoond."

Dubbel gevoel

"Vanaf het eerste moment hebben we gevoetbald met risico om één goal meer te maken. Ik ben dus tevreden met hoe mijn ploeg speelde. Ik vond dat we hier konden komen winnen, maar als je 2-1 achterstaat, moet je ook blij zijn met dit punt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties