Maandenlange revalidatie afgesloten in één minuut, beslissende Vlietinck: "Ik wist niet wat me overkwam"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Anderlecht
| 1 reacties

Vlietinck (Club Brugge) beleeft gedroomde comeback met goal in Anderlecht

Maandenlange revalidatie afgesloten in één minuut, beslissende Vlietinck: "Ik wist niet wat me overkwam"

Supersub in het kwadraat. De vierde official had het elektronisch bord met het nummer 19 net neergelegd, of invaller Thibault Vlietinck stond ook al op het scorebord met een knappe 2-2. Nota bene in zijn eerste speelminuut sinds begin november.

"Pure ontlading", vatte Vlietinck zijn gevoel samen. "Amper twee ballen geraakt en dan mijn eerste goal maken, iedereen liep ineens op me af. Ik wist niet wat me overkwam. Het is echt genieten."

Het waren moeilijke maanden

"Zeker na een paar heel zware maanden doet dat enorm veel deugd", vertelde hij ons. "In het begin van het seizoen had ik mijn pees gescheurd en net toen dat hersteld was, ergens in november, scheurde diezelfde pees terug na een trap op training. Da's heel rot. Als jonge gast wil je natuurlijk altijd spelen en vooral niet aan de kant staan. Ja, ik heb moeilijke momenten gekend."

Maar de comeback is nu dus officieel een feit. "Nu kan ik weer gaan tegen de volle 100%. Het blijft wel een beetje opletten, maar ik geef alles op het veld. Nu is het vooral kwestie om met de voetjes op de grond te blijven en vanaf morgen gewoon voort te werken", besloot Vlietinck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties