Reactie Missie geslaagd voor Storck en co: "Play-off A, B of C... Het maakt me niet uit, de redding was het doel"

Lode Nuyts
Lode Nuyts vanuit Luik
| 13 reacties
Missie geslaagd voor Storck en co: "Play-off A, B of C... Het maakt me niet uit, de redding was het doel"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moeskroen-coach Bernd Storck was een bijzonder tevreden man na alweer een knappe prestatie van zijn team. Het maakte de Duitse trainer bijzonder trots dat zijn team dit op de mat kon leggen na een week vol kopzorgen.

De Moeskroen-coach zag dat zijn jongens hun taken perfect uitvoerden. "Mijn team heeft gedaan wat ik gevraagd heb: vanaf de eerste tot de laatste minuut werd er hoog druk gezet. Het is genieten langs de zijlijn als je ziet dat iedereen zijn taken perfect uitvoert", aldus de Duitse trainer. 

Week vol zorgen

Storck zag ook hoe de extrasportieve zorgen geen invloed hadden op zijn team. "Het was absoluut niet makkelijk om de focus op deze wedstrijd te houden na zo'n turbulente week."

"Het was een bijzonder moeilijke situatie met sommige spelers die voor ondervragingen in het kader van het onderzoek naar de wedstrijd tegen Eupen richting Brussel moesten. Alle jongens verdienen vandaag een pluim."

Na zo'n turbulente week toch de focus houden: iedereen van mijn team verdient een pluim

Wat als... Bernd Storck vroeger in Moeskroen was neergestreken? "We moeten realistisch blijven, ik ben aangekomen toen het team laatste stond en 0 op 18 had. Het doel was enkel en alleen om in eerste klasse te blijven. Spelen we play-off A, B of C of hoe het hele systeem ook mag noemen, dat interesseert me helemaal niet," dixit Storck. 

Vertrouwen 

"We spelen de laatste weken fantastisch en dat stemt me tevreden. Je ziet vandaag ook wat er allemaal mogelijk is als een team met vertrouwen speelt. We wilden vandaag van onze vorm profiteren om ons te tonen tegen een van de beste ploegen van dit land en dat is gelukt", besluit de man die Moeskroen helemaal doet openbloeien. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties