Zware ontgoocheling ondanks langverwachte redding: "Te ontgoocheld om daar blij mee te zijn" en "Onder het vriespunt"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Oostende
| 19 reacties

Zware ontgoocheling ondanks langverwachte redding bij Gert Verheyen (KV Oostende): "Te ontgoocheld om daar blij mee te zijn" en "Onder het vriespunt"

Zware ontgoocheling ondanks langverwachte redding: "Te ontgoocheld om daar blij mee te zijn" en "Onder het vriespunt"
Foto: © photonews

Gered. En daarmee is alles misschien wel een beetje gezegd voor KV Oostende, want goed voetbal brachten ze niet op de mat in de Versluys Arena. En winnen? Dat lukte ook al niet.

Tien wedstrijden zonder overwinning, een veelvoud daarvan aan slechte passes op het veld in Oostende tegen Waasland-Beveren. De supporters konden of wilden de redding niet van ganser harte vieren na het schouwspel dat ze te zien kregen.

Rugzak van 30 kilogram

Gert Verheyen kon dat eigenlijk wel begrijpen: "Ik ben te teleurgesteld om echt blij te zijn met de redding", aldus de oefenmeester van KV Oostende. "Er is geen reden voor, maar we lijken met een rugzak van 30 kilogram op de rug te spelen."

De slechte passing was Verheyen ook opgevallen: "Het is al het hele seizoen een probleem, maar nu was het helemaal onder het vriespunt. En ook de agressie was een werkpunt, maar die was eigenlijk afwezig."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties