Gemiste kans voor Anderlecht? "Suarez was met plezier teruggekomen! Zelfs zijn badhanddoeken zijn nog paars"

Gemiste kans voor Anderlecht? "Suarez was met plezier teruggekomen! Zelfs zijn badhanddoeken zijn nog paars"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Matias Suarez is ietwat verrassend Argentijns international geworden. Een droom die uitkomt voor de 30-jarige ex-speler van Anderlecht. Er was even sprake dat Suarez terug zou keren naar paars-wit nu er een nieuw bewind bij de club zit, maar dat ging niet door. Nochtans stond hij ervoor open.

Dat zegt alvast Dimitri De Laet, die de verrichtingen van Suarez in Argentinië op de voet volgt. “Moest Anderlecht hem aan het begin van dit seizoen de mogelijkheid hebben geboden om terug te keren, denk ik dat hij daar met veel plezier op was ingegaan", vertelt hij bij Sporza. "Zijn hart is nog altijd paars, een stom voorbeeld daarvan zijn zijn badhanddoeken. Zelfs daarop prijkt nog altijd het logo van Anderlecht."

En over zijn niveau hadden ze niet moeten twijfelen. "Mati zou nog makkelijk in België meekunnen, daar twijfel ik geen seconde aan. De verdedigers van de Jupiler Pro League zijn miniemen in vergelijking met wat daar in Argentinië rondloopt. Hij heeft daar trouwens onlangs nog een doelpunt gemaakt zoals er niet veel in onze competitie dat zouden kunnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties