Steun uit onverwachte hoek: "Verheyen heeft het fantastisch gedaan, Oostende heeft veruit de zwakste kern van 1A"

Lode Nuyts
Lode Nuyts
| 25 reacties
Steun uit onverwachte hoek: "Verheyen heeft het fantastisch gedaan, Oostende heeft veruit de zwakste kern van 1A"
Foto: © photonews

Gert Verheyen is een week KV Oostende trainer af. Arnar Vidarsson vindt dat de trainer goed werk geleverd heeft met het materiaal dat hij ter beschikking kreeg.

Gert Verheyen stapte vorige week zelf op als trainer van KV Oostende. "Ik vind het ongelofelijk knap dat hij die stap zelf heeft durven zetten. Ik heb daar echt heel veel respect voor, trainer zijn in België is iets wat je echt moet willen doen", aldus Vidarsson in Extra Time

Geluk én kunde

"Het was gewoon op voor hem bij KVO. Hij gaf het ook al aan: als we geen 4, 5 of 6 versterkingen halen worden wij het Lokeren van volgend seizoen. Maar dan nog moet je sterk in je schoenen staan om zelf op te stappen."

De IJslander concurreerde lange tijd met Oostende toen hij nog aan de slag was bij Lokeren. "Wij keken in mijn periode bij Lokeren niet naar Moeskroen of Waasland-Beveren. Wij keken vooral naar wat Oostende deed want dat is de ploeg met het zwakste materiaal in eerste klasse. Verheyen heeft het nodige geluk gehad maar hij heeft het ook fantastisch gedaan", besluit Vidarsson. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties