8-2! Club Brugge hakt de thuisploeg in de pan op de Viareggio Cup

Hannes Van Gael
| 5 reacties

Club Brugge heeft zijn tweede wedstrijd op de Viareggio Cup met een monsterzege afgesloten. Bij de rust stond het al 3-0 voor de blauw-zwarte beloften, daarna ging het snel.

De beloften van Club Brugge hadden iets recht te zetten op de Viareggio Cup. In de eerste partij op het prestigieuze jeugdtornooi gingen de West-Vlamingen in de slotfase onderuit tegen Bologna, dus er moest gewonnen worden tegen Viareggio.

De eerste helft was dan ook veelbelovend. Na een kwart wedstrijd opende De Cuyper de score en de verdubbeling kwam er een paar minuten voor het rustsignaal. Dat volstond niet voor de blauw-zwarte slokop, want Shala prikte er nog voor de thee eentje bij.

Appiah was de volgende naam op het scorebord, maar die nam geen genoegen met één treffer. Vervolgens scoorde ook Baeten twee keer op een rij en in minuut 87 zette Ngonge (foto) de 8-1 op het scorebord. De goals van Ciocia en Zaccagnini waren slechts voetnoten.

Vrijdag om 15u staat de laatste groepswedstrijd op het programma. Dan nemen de blauw-zwarte beloften het op tegen Ternana