'Topclub klopt aan bij spits, KRC Genk kan nog flink cashen voor overbodige speler'

'Topclub klopt aan bij spits, KRC Genk kan nog flink cashen voor overbodige speler'
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

KRC Genk is al werk aan het maken van zijn toekomst. In dat kader zal het aankomende zomer ook afscheid willen nemen van een aantal spelers. Voor één van hen is er alvast heel wat interesse.

Hoe zou het nog zijn met Nikolaos Karelis? Hij kwam in januari 2016 naar Genk vanuit Griekenland en deed met 11 doelpunten over alle competities heen meteen van zich spreken - een hattrick tegen Charleroi om Europees voetbal incluis.

De daaropvolgende jaren ging het aanvankelijk ook prima, maar onder meer een kruisbandblessure gooide roet in het eten en begin dit seizoen werd duidelijk dat hij zich zou moeten verzoenen met een plekje naast de kern.

Definitief naar Griekenland?

De Griekse centrumspits werd uitgeleend aan PAOK Saloniki, maar verder dan drie doelpunten in de Griekse Beker kwam hij vooralsnog niet voor zijn nieuwe ploeg. Momenteel is hij bovendien out met een achillespeesprobleem.

PAOK lijkt hem dus niet langer te zullen gebruiken, maar de aanvaller - tot 2020 onder contract in Genk - zal dus wel op zoek moeten naar een nieuwe ploeg komende zomer, zodat de Limburgers voor hem ook nog wat geld kunnen recupereren van de 2,5 miljoen euro die ze ooit voor hem betaalden. Panathinaikos toont alvast interesse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties