Kan Hazard Spaanse droom opbergen? Chelsea blokkeert alle transfers
Redactie
| 5 reacties

Chelsea blokkeert alle uitgaande transfers door nakende sanctie

Kan Hazard Spaanse droom opbergen? Chelsea blokkeert alle transfers

Eden Hazard en Real Madrid winden er al maandenlang geen doekjes om dat ze graag met elkaar in zee zouden gaan. Het is evenmin een geheim dat iemand als Andreas Christensen niet weigerachtig zou staan tegen een vertrek om elders meer speelminuten te vergaren.

Als we de toonaangevende Franse sportkrant L'Équipe en het Deense Extra Bladet mogen geloven, zouden beide heren weleens van een kale reis kunnen terugkomen. Omdat Chelsea tijdens de komende twee mercato's zelf geen nieuwe spelers mag aantrekken, zou het niet willen meewerken aan het vertrek van een aantal sterkhouders.

Het beroep dat Chelsea tegen het transferverbod heeft aangetekend, werkt niet opschortend. Christensen vertelde aan Extra Bladet dat de spelers te horen hebben gekregen dat de club iedereen zal houden, en dat hij het moeilijk vindt om dit te accepteren.De jonge Deen, 23 wordt hij volgende maand, zit vaker dan hem lief is op de bank bij de Londense club. Een groot aantal Europese ploegen zou interesse hebben om hem meer speeltijd te gunnen. Voorlopig gaat dit feestje dus blijkbaar niet door.

Eden Hazard wordt zelf niet geciteerd, maar als Chelsea voet bij stuk houdt, is dit ook slecht nieuws voor onze landgenoot. Over de vermeende interesse van Real Madrid in N'Golo Kanté liet Chelsea dan weer verstaan dat deze uit de lucht gegrepen is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties