Bölöni vreest voor lange afwezigheid van Yatabaré en prikkelt Mbokani
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 1 reacties

Antwerp-coach Laszlo Bölöni moet Yatabaré een maand missen en evalueert de toestand van Mbokani

Bölöni vreest voor lange afwezigheid van Yatabaré en prikkelt Mbokani
Foto: © photonews

Antwerp kan niet op volle kracht aan play-off 1 beginnen. Sambou Yatabaré ligt zeker nog enkele weken in de lappenmand en achter de fitheid van Dieumerci Mbokani staat een groot vraagteken.

Begin deze week kreeg Laszlo Bölöni slecht nieuws te verwerken. Basisspeler Sambou Yatabaré viel geblesseerd uit op training en het oordeel van de medische staf was niet mals. "De dokter houdt rekening met drie weken revalidatie, ik denk minstens een maand", aldus de Roemeen bij Gazet van Antwerpen.

Slechte timing, zeker met de blessure van Buta in het achterhoofd. "Hij was een optie om Buta op de rechtsback te ­vervangen. Nu is het aan Opare of Seck. Quirynen is ook een optie."

Zijn eerste training was zwak

Buta en Yatabaré moeten dus al vervangen worden voor de opener van play-off 1 tegen Standard. Bij Dieumerci Mbokani hoeft het zover niet te komen.

"Van de medische staf kreeg ik het sein dat ik hem kan ­gebruiken. Zijn eerste training was zwak, zijn tweede training was beter. Ik denk dat hij in de weinige tijd die ons nog rest zijn niveau nog wel zal opkrikken", aldus Bölöni over zijn aanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties