Reactie Doelpuntmaker Brüls: "Dat tikkeltje geluk ontbrak bij ons"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
Doelpuntmaker Brüls: "Dat tikkeltje geluk ontbrak bij ons"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot Wilrijk kwam dit seizoen al twee keer winnen in het Kuipje. In play-off 2 konden de Kemphanen wel een puntje sprokkelen tegen hun zwarte beest. Maar eigenlijk had het gewoon moeten winnen.

Vreven zei het al tijdens de persconferentie: Westerlo verdiende te winnen. Maar daar was doelpuntenmaker Christian Brüls het niet helemaal mee eens. “We hadden de kansen, ja. Maar als je die niet afmaakt, verdien je het misschien niet om te winnen.”

“We hadden veel halve kansen, maar ook drie à vier 100 % kansen. We missen een echte killer. Zij scoren bij de eerste keer dat ze de neus aan het venster staken. Dat is misschien wel de reden dat zij voor promotie spelen, die efficiëntie.”

Vooral Abrahams kwam vaak in scoringspositie, maar hij faalde telkens in de afwerking. “Hij had een vijftal kansen, maar het ontbrak hem ook wel een beetje aan geluk. Ik had dat wel. Mijn eerste poging ging er met een afgeweken bal in. Een paar millimeter meer naar links en zijn bal op de binnenkant van de paal was wel raak.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties