Een collectieve off-day voor Anderlecht? "Nee, er is geen gebrek aan kwaliteit"
Redactie vanuit Genk
| 23 reacties

Kara Mbodji vindt dat Anderlecht geen gebrek aan kwaliteit heeft

Een collectieve off-day voor Anderlecht? "Nee, er is geen gebrek aan kwaliteit"
Foto: © photonews

Anderlecht steunde de voorbije maanden op zijn organisatie. Die leek eindelijk op punt te staan met vier clean sheets in de voorbije zes matchen. Genk maakte echter duidelijk dat ze zich daarin vergisten. Ook Kara Mbodji ging mee ten onder in het verdedigend debacle.

Wat je van de Senegalees niet kan zeggen, is dat hij zich verstopt na een mindere prestatie. "Genk was superieur, er valt niks meer over te zeggen. Het is zo en dat moet je accepteren", zei hij. "In de eerste helft waren we nergens. Maar het is de eerste match, we moeten dat achter ons laten. Al zal dat niet makkelijk worden."

Het was zoeken naar iets positiefs. "In de tweede helft was het toch beter, maar we zijn twee keer op een counter gelopen. De inbreng van Adrien Trebel deed ons deugd, dat is toch positief. Op die basis moeten we verder werken."

Voor de toeschouwers van het spektakel was het duidelijk: Genk heeft meer kwaliteit. Maar daar was Kara het niet mee eens. "Dat mogen we niet zeggen. Een gebrek aan engagement, dat is wel duidelijk. Ik weet niet hoe dat komt. Maar er is geen gebrek aan kwaliteit in deze kern. Het was een mindere dag van iedereen. We moeten ook beseffen dat het voor enkele spelers de eerste keer in de play-offs is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties