Preud'homme: "Minder naïef voetballen dan in de vorige wedstrijd tegen Gent"

Simon Wauters
Simon Wauters vanuit l'Académie RLD
| 5 reacties
Preud'homme: "Minder naïef voetballen dan in de vorige wedstrijd tegen Gent"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard opende play-off 1 met een overwinning op Sclessin, maar staat nu voor twee lastige verplaatsingen: naar Gent en Brugge.

De Rouches trekken woensdagavond naar de Ghelamco Arena, waar ze enkele weken geleden nog een teleurstellende wedstrijd speelden. “Toen stond Gent met hun rug tegen de muur. Deze keer kunnen wij een goede zaak doen”, aldus Michel Preud’homme. “Het is moeilijk om conclusies te trekken uit de eerste wedstrijd van Gent, want ze stonden lang met tien door de rode kaart voor Vadis Odjidja.”

“We zullen aandachtig moeten zijn in balverlies en minder naïef voetballen dan in de vorige wedstrijd. Toen liepen we in de eerste minuut al tegen een gevaarlijke counter aan. Dit worden twee moeilijke wedstrijden, maar in play-off 1 zijn ze dat allemaal.”

Standard heeft deze keer wat meer tijd gekregen om te recupereren dan AA Gent. “Dat klopt. Maar de afgelopen maanden speelden we vaak tegen frissere tegenstanders omdat wij in de Europa League hadden gevoetbald. Nu is het onze beurt”, besluit Preud’homme.

Profitez d'un bonus de bienvenue sur BetFirst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties