Dante Vanzeir weet nog niet waar zijn toekomst ligt: "'Propere Handen' kan daar een rol in spelen"
Redactie vanuit Antwerpen
| 11 reacties

Genk-huurling Dante Vanzeir (Beerschot Wilrijk) weet nog niet waar zijn toekomst ligt

Dante Vanzeir weet nog niet waar zijn toekomst ligt: "'Propere Handen' kan daar een rol in spelen"

Genk-huurling Dante Vanzeir was weer van grote waarde voor Beerschot Wilrijk. In de 2-0 zege tegen Eupen scoorde hij het openingsdoelpunt en gaf hij de beslissende pass bij de verlossende 2-0. Zijn toekomst is echter nog hoogst onzeker.

"De gesprekken met Genk en Beerschot Wilrijk worden binnenkort aangevat. Ik weet zelf nog niks hoe het zal verlopen", aldus de 20-jarige aanvaller die tot het einde van het seizoen wordt geleend van Racing Genk. "Beerschot heeft al wel bij mijn manager gepolst, maar alles hangt af van Genk en hoe de situatie daar evolueert."

Propere Handen

Maar een jaartje langer bij Beerschot Wilrijk behoort zeker tot de mogelijkheden. "Dat is zeker een optie. Als ik bij Genk volgend jaar in hetzelfde schuitje zit waarin ik te weinig minuten kan maken dan wordt het waarschijnlijk weer een uitleenbeurt", zei Vanzeir na de match tegen Eupen waarin hij opnieuw beslissend was.

Maar er is nog een factor: ‘Propere Handen’. "Als Beerschot Wilrijk promoveert zou het nog een betere keuze zijn. Maar het kan even goed een andere club zijn waar ik naartoe ga. Die affaire kan in zekere zin een rol spelen in mijn keuze. Beerschot wordt dan nog interessanter. Al is 1B ook niet te onderschatten. Ik ben blij dat ik daar mijn minuten heb kunnen maken dit seizoen.”

De toekomst van de polyvalente aanvaller is dus nog hoogst onzeker. "Het kan zijn dat ik de voorbereiding bij Genk begin en dat ik pas op het einde weet of ik zal worden uitgeleend. De ideale situatie? Waarin Genk zegt dat het me nodig heeft en dat ik mezelf moet klaarstomen tijdens de voorbereiding", besloot Vanzeir.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties