Schitterend debuut twee beloften Beerschot Wilrijk: "Ik begrijp dat er traantjes vloeiden"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 3 reacties

Quinten Simons en Brian De Keersmaecker beleefden een droomdebuut bij Beerschot Wilrijk

Schitterend debuut twee beloften Beerschot Wilrijk: "Ik begrijp dat er traantjes vloeiden"

't Was een gelukkige Stijn Vreven die gisteren de pers te woord stond na de zege tegen Eupen. Die overwinning was er immers gekomen met een onuitgegeven elftal waarin enkele beloften een fantastische rol in speelden. De traantjes vloeiden zelf.

Quinten Simons mocht zelfs aan de partij beginnen. "Zoals hij zich profileerde: schitterend!", glimlachte Vreven. "Hij had nog nooit met de A-kern meegetraind, maar begon met vertrouwen en heel onbevangen aan de wedstrijd. Niet vanzelfsprekend! Hij hield zich makkelijk staande en groeide tijdens de wedstrijd."

En dan was er nog Brian De Keersmaecker, die met rugnummer 17 - het nummer van zijn idool en beloftencoach Hernan Losada - de 2-0 aantekende. "Inkomen en scoren tijdens je debuut... onvergetelijk! Hij zei me dat hij amper geslapen had van de zenuwen. Ik kan dus heel goed begrijpen dat hij emotioneel reageerde en dat er traantjes vloeiden. De manier waarop die twee zich getoond hebben, dat belooft voor de toekomst. En de fans apprecieerden dat ook, dat hoorde je aan het applaus."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties