Komen Ajax en United met nieuwe stunts in de Champions League?
Redactie
| 1 reacties
Komen Ajax en United met nieuwe stunts in de Champions League?

In de Champions League staan de terugwedstrijden van de kwartfinales op het programma deze week. En dat beloven interessante duels te gaan worden.

Juventus neemt het in eigen huis op tegen Ajax met een prima uitgangspositie (1-1), met dank aan wie anders dan Cristiano Ronaldo. En toch: de Amsterdammers stonden er in de vorige ronde tegen Real Madrid nog slechter voor na hun thuismatch.

Wat ze in Madrid lieten zien was toen echter fenomenaal. En dus leeft bij Ajax wel degelijk de hoop op een nieuwe stunt. Zeker omdat Frenkie de Jong fitraakt voor het duel naar alle waarschijnlijkheid en dus zal kunnen meespelen.

Opletten voor United?

Ook de andere wedstrijd tussen Barcelona en Manchester United lijkt een prooi te worden voor de thuisploeg, maar ook hier moet gezegd dat de Mancunians in de vorige ronde - zelfs zonder veel kansen te ontwikkelen - ook verrassend winnen in en tegen PSG.

Zet in via BetFIRST en krijg via ons een welkomstbonus aan 100% tot 200 euro. Die inzetten op een zege van Ajax? Dan kan u al met 1080 euro naar huis lopen! 

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties