Degryse haalt staalhard uit naar bondsprocureur: "Deze man kan ik niet meer serieus nemen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 37 reacties

Marc Degryse vindt dat Kris Wagner moet opstappen als bondsprocureur

Degryse haalt staalhard uit naar bondsprocureur: "Deze man kan ik niet meer serieus nemen"
Foto: © photonews

In Extra Time maandag koos ook Marc Degryse zijn moment van de week. En dat werd de zaak van vrijdag rond Ruslan Malinovskyi. Bondsprocureur Kris Wagner kreeg daarbij de volle laag.

Degryse schudde er meewarig met het hoofd bij. "We hebben deze week de heer Kris Wagner, de bondsprocureur die 7 speeldagen schorsing wou voor Malinovski, leren kennen", aldus de analist. "We waren stomverbaasd dat hij 7 speeldagen eiste, maar hij heeft dat in een pleidooi van meer dan 2 uur proberen te verdedigen."

"Hij probeerde duidelijk te maken dat de actie van Malinovski bewust was. En er zaten een paar eigenaardige uitspraken in dat pleidooi. Maar hij heeft gekregen wat hij wou: hij kreeg de hele week aandacht. Gelukkig, en dat is het positieve aan het verhaal, heeft de Geschillencommissie daar geen rekening mee gehouden."

Het is genoeg geweest

Volgens Degryse kan de man dan ook niet aanblijven in zijn huidige functie. "In de toekomst zitten we met die man opgescheept. Ik vind niet dat hij nog kan aanblijven. Deze man kan ik niet meer serieus nemen. Bij de volgende rode kaart moet hij oordelen hoeveel wedstrijden iemand geschorst wordt. Hij is in december aangesteld en heeft zich kunnen tonen, maar nu is het genoeg geweest."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties