Dries Mertens heeft werk aan de winkel met Napoli, mag Hazard nog eens meespelen?

Redactie
| 1 reacties
Dries Mertens heeft werk aan de winkel met Napoli, mag Hazard nog eens meespelen?

De Champions League heeft alweer meer van zijn geheimen prijsgegeven, nu is het ook aan de ploegen in de Europa League om opnieuw het beste van zichzelf te geven.

Het Napoli van Dries Mertens staat alvast onder zware druk, na de 2-0 nederlaag in Engeland vorige week. Wil het de halve finales tegen (vermoedelijk) Valencia nog halen, zal het moeten uitpakken met een gave prestatie.

Arsenal is nog verwikkeld in een felle strijd om de vierde plek in Engeland, terwijl Napoli al een kloof van dertien punten heeft op het nummer 5 en dus al quasi zeker is van CL-voetbal volgend seizoen. Ook dat kan zijn effect hebben op de match. Villarreal zal vermoedelijk in Valencia de 1-3 thuisnederlaag niet kunnen uitwissen.

Hazard?

Frankfurt moet in eigen huis een 4-2 nederlaag uit Benfica proberen ongedaan maken. Het wordt ook het duel tussen sensaties Joao Felix en Jovic, met Mile Svilar vermoedelijk opnieuw op de bank bij de Portugezen.

Chelsea speelt in eigen huis tegen Slavia Praag en won in Tsjechië al met 0-1. Eden Hazard moest toen het verschil komen helpen maken, maar kreeg in de Europa League tot op heden vooral veel rust. Mag hij nu wél eens in de basis starten?

18/04/2019 21:00Napoli - Arsenal0-1
18/04/2019 21:00Valencia CF - Villarreal2-0
18/04/2019 21:00Eintracht Frankfurt - SL Benfica2-0
18/04/2019 21:00Chelsea - Slavia Praha4-3

Wat denken ze bij BetFIRST van deze wedstrijden? Vier thuiszeges lijken tot de mogelijkheden te bezorgen, een stunt van Slavia Praag kan via een gratis bonus aan 100% tot 200 euro al meteen 2200 euro opleveren! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties