EXCLUSIEF: Entourage Davy Roef slaat terug: "Wij zijn het beu en willen inzage in het gerechtelijk- en bondsdossier!"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 34 reacties

Entourage Davy Roef kan niet lachen met nieuwe berichtgeving

EXCLUSIEF: Entourage Davy Roef slaat terug: "Wij zijn het beu en willen inzage in het gerechtelijk- en bondsdossier!"
Foto: © photonews

In het dossier 'Propere Handen' dat de KBVB naar de Geschillencommissie doorstuurde viel opnieuw de naam van Davy Roef. Die zou door zijn manager, Evert Maesschalck, benaderd zijn voor de match KV Mechelen-Waasland-Beveren. "Klinkklare onzin", klinkt het bij zijn entourage.

Vader Luc Roef is het helemaal beu dat de naam van zijn zoon telkens in verband gebracht wordt met de onfrisse zaak en onderneemt - samen met zijn advocaat - nu actie. "Wij zijn het beu en hebben onze advocaat opdracht gegeven om inzage te krijgen in het gerechtelijk dossier en het bondsdossier", reageert Roef bij Voetbalkrant.com

De KBVB vindt het verdacht dat Roef samenzat met manager Maesschalck daags voor de match tegen KV Mechelen. Maar dat onderhoud ging over zijn contractverlenging. "We willen ons verdedigen tegen laster en eerroof van bepaalde pers. Davy is nooit benaderd geweest door eender wie om de match te fixen."

Nachtmerrie en imagoschade

Davy werd inderdaad opgeroepen door de Bond om uitleg te geven, maar werd nooit in verdenking gesteld.  "Het wordt tijd dat gerecht en bond klaarheid schenken en met bewijzen komen, want mijn zoon wordt momenteel bij deze nachtmerrie betrokken zonder dat hij zich deftig kan verdedigen", maakt zijn vader zich boos.

"De opgelopen imagoschade is reeds onherstelbaar. Terwijl hij, zoals zal blijken, niets met de zaak te maken heeft. Ook blijven wij vertrouwen hebben in Evert (Maesschalck) tot het tegendeel bewezen is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties