Bornauw: "We zijn niet bang voor Club Brugge"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 50 reacties

Bornauw acht Anderlecht zeker niet kansloos tegen Club Brugge

Bornauw: "We zijn niet bang voor Club Brugge"
Foto: © photonews

Zondag neemt Anderlecht het in het Jan Breydelstadion op tegen Club Brugge. Sebastiaan Bornauw blikt alvast vooruit naar de topper.

Afgelopen weekend pakte Anderlecht een eerste punt in play-off 1 na een gelijkspel tegen AA Gent. Op speeldag zes staat er voor paars-wit een altijd moeilijke verplaatsing naar het Jan Breydelstadion op het programma. 

"We zijn niet bang om in Brugge te gaan voetballen", verklaarde Bornauw tegenover La Dernière Heure. "Ik vind het heerlijk om uitgefloten te worden door het publiek. Ook Adrien Trebel geniet van de fluitconcerten op Sclessin. Ik snap dat. Tegen Fenerbahçe werden we nog voor de opwarming begon al door drieduizend supporters uitgefloten. " 

De verdediger van Anderlecht schatte ook al eens de kansen van zijn team in. "Als we een goede dag hebben, kunnen we het Club Brugge moeilijk maken. Maar eenvoudig wordt het zeker niet. Club heeft een goed team."

Bornauw kijkt dan vooral naar zijn rechtstreekse tegenstander: "Wesley Moraees is fysiek indrukwekkend, maar het is aan mij om hem te slim af te zijn. Ik ben een brave jongen, maar zal niet aarzelen om mijn voetje te laten hangen als het nodig is." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties