Transfernieuws en Transfergeruchten 26/04: Hazard - Pogba - Conte - Vranješ

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 26/04: Hazard - Pogba - Conte - Vranješ
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hazard - Pogba - Conte - Vranješ

Anderlecht heeft zijn vizier gericht op Kelvin John

Bij Anderlecht wordt er onder het nieuwe bewind van Coucke en Verschueren volop ingezet op jeugdig talent, en die gaan ze blijkbaar uit alle uithoeken van de wereld gaan opspeuren. (Lees meer)


Real Madrid wil ver gaan voor twee spelers uit de Premier League

Real Madrid wil zich deze zomer versterken met Eden Hazard en Paul Pogba

Real Madrid beleeft een moeilijk seizoen. Het werd vroeg uitgeschakeld in de Champions League en kon ook in de eigen competitie nooit echt concurreren met Barcelona. (Lees meer)


Dit is het aanbod van AEK Athene aan Anderlecht voor Vranjes

AEK Athene is in volle onderhandeling met Anderlecht betreffende een overgang van Ognjen Vranjes. De Bosniër werd door meerdere extra-sportieve redenen definitief uit de A-kern verbannen bij paars-wit. (Lees meer)


AS Roma wil volgend seizoen Antonio Conte aan het roer

Antonio Conte zit nog steeds zonder club sinds hij afgelopen zomer bij Chelsea aan de deur werd gezet. Nu heeft hij een nieuw voorstel op zak. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 25/04 Transfernieuws en Transfergeruchten 27/04

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties