De Witte windt er geen doekjes om: "Hou geen rekening met verliezend scenario"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 22 reacties

Ivan De Witte verwacht bekerwinst van KAA Gent tegen KV Mechelen

De Witte windt er geen doekjes om: "Hou geen rekening met verliezend scenario"

KAA Gent en KV Mechelen maken woensdag onder elkaar uit wie met de Beker van België aan de haal gaat. "De spelers hebben me de overwinning beloofd", aldus Ivan De Witte.

“Ik heb niet goed geslapen na onze thuisnederlaag tegen KRC Genk”, steekt Ivan De Witte van wal in Vista!. De Buffalo’s blijven immers achter met een één op achttien in play-off 1.

“We zoeken geen excuses voor de resultaten”, gaat de voorzitter verder. “We kenden een goede periode voor de start van play-off 1. Het rood van Vadis Odjidja (in de wedstrijd tegen Club Brugge, nvdr.) heeft onze plannen in de war gestuurd. Hij is toch onze orkestmeester, hé.”

De spelers hebben me bekerwinst beloofd

Ivan De Witte

Toch ziet De Witte geen verband tussen de resultaten in de competitie en de nakende bekerfinale. “Dat is een ander verhaal. De spelers hebben me de overwinning beloofd. Dat hebben ze echt uitgesproken. Ik hou geen rekening met een verliezend scenario.”

Foute timing

De timing van het bekerfeestje is op z’n zachtst vreemd te noemen. “Het was een foute beslissing om de bekerfinale op 1 mei te plannen”, windt De Witte er geen doekjes om. “De halve finale was midden januari. Er werd toch een factor toegevoegd aan de groep. Een storende factor zelfs.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties