Analist geeft bekervoordeel aan Mechelen en heeft daar heel wat redenen voor
Redactie
| 49 reacties

Patrick Goots ziet KV Mechelen de beker winnen

Analist geeft bekervoordeel aan Mechelen en heeft daar heel wat redenen voor

De bekerfinale van woensdag leeft bij Gent en KV Mechelen. Maar wie is er nu de favoriet? De ploeg die al een maand geen wedstrijd met inzet meer speelde? Of de ploeg die de voorbije weken in play-off 1 heel wat klappen kreeg? Patrick Goots geeft het voordeel aan Mechelen.

Volgens de analist zal het voor Gent moeilijk worden om uit het dal te kruipen tegen woensdag. “Gent heeft misschien op papier meer individuele kwaliteit en kan zijn seizoen redden met die ene finale, maar het schittert niet. Slechts met de hakken over de sloot in play-off 1 geraakt en dan in zes matchen maar één schamel puntje en drie keer gescoord. Dat zijn barslechte rapportcijfers", legt hij uit in GvA.

"Daarom geef ik KV een reële kans om het af te maken. Gesteund door een hyper-enthousiast leger fans, dat woensdag alle bagger die ze de laatste maanden over zich heen gekregen hebben uit het lijf gaat schreeuwen."

Al het gebeurde kan als een motivatie gebruikt worden, meent Goots. "Ook voor de spelersgroep gaat dat een extra stimulans zijn. Woensdag kunnen ze de bagger van hun lijf schudden. Ze hebben daar in het seizoen al extra kracht uit gehaald. Nu kunnen ze zich sportief helemaal onsterfelijk maken. Wees maar zeker dat Wouter Vrancken hen helemaal opgenaaid aan de aftrap gaat krijgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties