Reactie Genk-spelers maken indruk, maar ook de supporters: "Fenomenaal, nog nooit meegemaakt"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 35 reacties
Genk-spelers maken indruk, maar ook de supporters: "Fenomenaal, nog nooit meegemaakt"
Foto: © photonews

Na enkele lastige seizoenen leeft Racing Genk weer helemaal op. De titel ligt binnen handbereik en dat heeft ook een effect op de supporters. De sfeer in de Luminus Arena is als nooit tevoren.

Ook voor de partij tegen Antwerp wachtten supporters de spelersbus op. Het werd een geweldige ontvangst. "Als de supporters je op zo'n manier verwelkomen, geeft dan een boost en zorgt dat voor adrenaline. Toen ik uit de bus stapte, dacht ik dat de match al bezig was", glimlacht Ally Samatta.

Eenzelfde en zelden geziene sfeer in het stadion tijdens de match. "De fans weten dat ze ons moeten steunen", vervolgt de aanvaller. "Zij geven ons die adrenaline die ervoor zorgt dat je als speler tot het uiterste gaat en ook als je moe bent blijft doorgaan. Wij willen onze supporters niet teleurstellen."

Nog indrukwekkender

Bryan Heynen geniet, net als zijn ploegmaats, van de overweldigende steun. "Tegen Club Brugge was de ontvangst al fantastisch en nu was het nog indrukwekkender. Dat geeft een enorme boost."

"De supporters staan echt de ganse match achter ons. Zoals tegen Antwerp had ik het zelf nog nooit meegemaakt, het was fenomenaal", aldus Heynen.

Wij zijn alvast benieuwd of de supporters in de slotmatch tegen Standard nog een tandje bij zullen steken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties