Berge praat over zijn toekomst en de Champions League met Racing Genk
Simon Wauters
Simon Wauters
| 9 reacties

Sander Berge is blij dat hij vorige zomer niet naar Sevilla vertrok

Berge praat over zijn toekomst en de Champions League met Racing Genk

Sander Berge speelt sterke play-offs voor Racing Genk, dat op weg lijkt naar de titel. Kan een rechtstreeks ticket voor de groepsfase van de Champions League hem overtuigen om nog een jaartje bij Genk te blijven?

“Vorige zomer kon ik naar Sevilla”, vertelde Berge aan Het Laatste Nieuws. “Uiteindelijk overtuigde Genk mij om nog een seizoen te blijven. Een juiste beslissing. In de eerste plaats voor mijn eigen ontwikkeling. Toen ik hier arriveerde, was ik een jongen. Nu ben ik een man.”

“Maar ook voor de club: als Genk de titel pakt, zal ik altijd herinnerd worden als een kampioen. Ik ben fier dat ik dat blauwe shirt draag. Daarna is het tijd voor een nieuwe uitdaging.”

Kan Champions League-voetbal Berge niet overtuigen om nog een jaartje in België te blijven? “Er zijn duidelijke afpreken gemaakt. Een Champions League-ticket zal mij niet op andere gedachten brengen. ik besef dat ik nog niet klaar ben voor de absolute top. Maar de stap naar een meer veeleisende competitie, een meer gerenommeerde club, daar ben ik wel aan toe.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties