Er zit er nog eentje aan te komen: 16-jarig goudhaantje van de jeugd van Genk weigert aanbiedingen van CL-ploegen
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 3 reacties

Andras Nemeth staat op de radar van heel wat Europese ploegen

Er zit er nog eentje aan te komen: 16-jarig goudhaantje van de jeugd van Genk weigert aanbiedingen van CL-ploegen
Foto: © photonews

Genk staat bekend om het feit dat ze redelijk onbekende voetballers vinden die ze beter maken en daarna voor een recordprijzen doorverkopen. Maar ook omwille van hun jeugdwerking. En daar zit ook een buitenlander die al door heel wat Europese topploegen gegeerd wordt.

Andras Nemeth, al van gehoord? Wel, het is een 16-jarige Hongaarse voetballer die furore maakt bij de jeugdteams van KRC. "Ik heb grote progressie gemaakt bij Genk", vertelde hij KickOff. "Ik scoorde rond de 20 goals en werd verkozen tot beste speler in het Puskas-Suzuki toernooi. We wonnen dat toernooi tegen ploegen als Sporting, Real Madrid en Bayern München."

En daardoor kwam hij uiteraard in de kijker te staan. "In België komen er heel wat scouts naar de jeugdteams kijken, zeker als je bij een topacademie als die van Genk zit. Er was interesse van heel wat Europese clubs, ook van ploegen die Champions League spelen, maar ik ben blij met waar ik zit. Op dit moment is het de beste plaats voor mij. Genk biedt me een excellent plan en een kans om me verder te ontplooien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties