Engelse journalist gaat helemaal los over Duchâtelet, maar die hoopt nu wel dat het allemaal makkelijker wordt
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 1 reacties

Roland Duchâtelet hoopt Charlton Athletic na de promotie makkelijker te kunnen verkopen

Engelse journalist gaat helemaal los over Duchâtelet, maar die hoopt nu wel dat het allemaal makkelijker wordt

Charlton Athletic slaagde er zondag in om na een - toch wel turbulent - seizoen hun plaats in de Championsship weer op te eisen. Voor de Engelse traditieclub een triomf, voor eigenaar Roland Duchâtelet een uitgelezen kans.

Duchâtelet hoopt dat de promotie het makkelijker maakt om de club te verkopen. Want dat probeert hij al jaren zonder succes. De fans van de club - die het hem slecht beheer verwijten - stonden zelfs ineens al op zijn stoep om hun ongenoegen duidelijk te maken.

Maar iedereen lijkt de situatie beu: een eigenaar die geen eigenaar meer wil zijn en een club die zo'n eigenaar niet meer wil. Ook journalist Mark Saggers haalde de Truiense zakenman nog eens door het slijk: "Met protest na protest na het schabouwelijk runnen van de club door de Belgische eigenaar Roland Duchâtelet - die zelfs niet op de promotiematch aanwezig was - is het tijd."

"We zullen je niet missen. Niet enkel de Charlton-fans of de Sunderland-fans, maar het hele voetbal in ons groots land. Als je je rug ernaartoe wil draaien, doe dat dan en kom nooit meer terug", liet hij er geen twijfel over bestaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties