'Groeibriljantje Leicester in belangstelling topclubs'

Redactie
'Groeibriljantje Leicester in belangstelling topclubs'
Foto: © photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

'Groeibriljantje Leicester in belangstelling topclubs'

James Maddison speelde een prima seizoen bij Leicester City en wordt dan ook het hof gemaakt door diverse Engelse topclubs. Manchester United zou volgens de plaatselijke roddelpers de beste papieren hebben. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 03/06

Manchester United wil James Maddison van Leicester City

Het ziet er niet goed uit voor Leicester City. De club maakte na Nieuwjaar indruk in de Premier League en dat was in grote mate te danken aan de complementariteit van nieuwkomer Youri Tielemans met James Maddison. Beide goudhaantjes lijken er volgend seizoen niet meer te zijn. (Lees meer)


Standard, Anderlecht en Antwerp hebben zich bij Benfica gemeld voor Mile Svilar

Vorige week konden we u al melden dat Standard geïnteresseerd was in Mile Svilar als opvolger voor Memo Ochoa. Volgens Portugese media zijn er nog twee Belgische clubs die hebben geïnformeerd naar de 19-jarige doelman. (Lees meer)


'Victor Osimhen staat hoog op de verlanglijst van Racing Genk'

Charleroi heeft zich vorige week in de handen gewreven. De aankoopoptie van Victor Osimhen werd officieel gelicht voor 3,5 miljoen euro, maar de doorverkoopsom zal een veelvoud bedragen. Een van de kandidaten is Racing Genk. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 02/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 04/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties