Victor Osimhen kan nu ook op binnenlandse interesse rekenen

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 2 reacties
Victor Osimhen kan nu ook op binnenlandse interesse rekenen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charleroi heeft zich vorige week in de handen gewreven. De aankoopoptie van Victor Osimhen werd officieel gelicht voor 3,5 miljoen euro, maar de doorverkoopsom zal een veelvoud bedragen. Een van de kandidaten is Racing Genk.

De Nigeriaanse spits zou hoog op de verlanglijst van de regerende landskampioen staan, dat schreef Het Nieuwsblad maandag. Osimhen speelde een sterk seizoen bij Charleroi onder Felice Mazzu, die met grote waarschijnlijkheid de nieuwe trainer van Racing Genk wordt.

De Limburgers zijn op zoek naar een nieuwe spits, maar FC Midtjylland zou moeilijk doen over het grootste target van Genk, Paul Onuachu. De transferprijs ligt te hoog, maar hetzelfde kan ook gezegd worden van Osimhen.

10 miljoen

Charleroi weet dat AC Milan en Lille geïnteresseerd zijn/waren en hopen om minstens 10 miljoen euro te incasseren. Dat lijkt van het goede te veel voor Racing Genk. Hier en daar circuleren ook al hogere bedragen, tot 15 miljoen euro.

Een ander transfertarget, de Slovaak Patrick Hrosovsky, zou wel dicht bij een overstap staan. Viktoria Plzen wil hem nog tot de tweede voorronde van de Champions League (1 augustus) te houden, maar dat is niet naar de zin van Genk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties