Terugkeer van 'Vince the Prince' moet VIP-tickets aan de man brengen, maar Anderlecht begaat wel erg pijnlijke blunder

Clint Vens
| 3 reacties
Terugkeer van 'Vince the Prince' moet VIP-tickets aan de man brengen, maar Anderlecht begaat wel erg pijnlijke blunder

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De terugkeer van levende legende Vincent Kompany naar het paars-witte nest brengt niet alleen een sportieve meerwaarde. Voor de marketingafdeling van Anderlecht liggen er gouden opportuniteiten in het verschiet, alleen waren ze daar klaarblijkelijk eventjes niet bij de les...

Anderlecht stuurde een mail rond met de slogan: “We brought our Kompany - Now it’s time to bring yours.” Toegegeven, goed gevonden. Na dergelijk rotseizoen moet de ex-kapitein van Manchester City in zijn eentje ervoor zorgen dat de tribunes en loges van het Astridpark komend seizoen niet leeglopen. 

Nadat de mail verstuurd werd, kwam er echter een vervelende brief binnen bij paars-wit. In de foto bij de mail staan er immers drie Antwerp-supporters afgebeeld. De advocaat van de drie mannen geeft meer uitleg. 

Compensatie

"Wij vragen in de brief dat Anderlecht een compensatie voorstelt omdat zij het portret van mijn cliënt gebruikt hebben zonder zijn toestemming, terwijl mijn cliënt dan ook nog een Antwerp-supporter in hart en nieren is”, vertelt advocaat Tom Rombouts aan Het Nieuwsblad. “Dat geldt voor alle drie de personen in de foto.”

“De foto is overigens van de wedstrijd Anderlecht-Antwerp die door Antwerp gewonnen is. Anderlecht is in gebreke gesteld, we wachten op een antwoord, voor we mogelijk tot een procedure overgaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties