Zulte Waregem wijst eerste bod af, Anderlecht-target Michel Vlap nestelt Essevee in luxepositie

Clint Vens
| 0 reacties
Zulte Waregem wijst eerste bod af, Anderlecht-target Michel Vlap nestelt Essevee in luxepositie
Foto: © photonews

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

De interesse van paars-wit in Heerenveen-middenvelder Michel Vlap is al een tijdje bekend. Een vertrek van de jonge Nederlander zou zo ook wel eens zijn implicaties kunnen hebben voor een andere club uit de Jupiler Pro League.

Volgens de Leeuwarder Courant richt de Friese club zijn pijlen op Zulte Waregem. Meer bepaald zou Hicham Faik helemaal bovenaan het verlanglijstje staan. Er zou zelfs al een bod zijn uitgebracht op de 27-jarige elegante linkspoot. Dat werd door Essevee echter naar de prullemand verwezen. 

Bij de nummer elf uit de Eredivisie moet Faik hoogstwaarschijnlijk mee het nakende vertrek van Michel Vlap gaan opvangen. Vlap staat in de belangstelling van onder meer Anderlecht en naar alle verwachting verlaat de 21-jarige spelmaker het Ab Lenstra Stadion.  

Essevee weet dat Vlap de nodige miljoenen in het laatje zal brengen en probeert dus het onderste uit de kan te halen. Faik maakte vorige zomer de overstap van Excelsior naar de Gaverbeek. Hij was in 16 competitiewedstrijden goed voor drie goals en vier assists. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties