Donderdag grote Eden-show? "Hij kan overal prijzen winnen" en "Hij maakt zich in niets druk"
Aernout Van Lindt Bart Ver Elst
Aernout Van Lindt en Bart Ver Elst vanuit Brussel
| 1 reacties

Thibaut Courtois en Roberto Martinez geloven dat Eden Hazard zal slagen bij Real Madrid

Donderdag grote Eden-show? "Hij kan overal prijzen winnen" en "Hij maakt zich in niets druk"

Voor de meeste Rode Duivels kan de vakantie stilaan beginnen, maar Eden Hazard moet eerst nog even een acte de présence geven in Madrid. Daar wordt hij donderdagavond voorgesteld. Zowel ploegmaat Thibaut Courtois als bondscoach Roberto Martinez geloven in de kapitein.

“Tegen Kazachstan werd hij in de bloemetjes gezet, maar dan zie je de echte Eden opstaan. Er zit nooit een verschil op zijn niveau, hij had de volledige focus”, aldus Martinez al op een persconferentie eerder deze week.

“Hij kan overal prijzen winnen en is op de top van zijn kunnen. Hij is een fenomenale voetballer, dat gaan ze bij Real Madrid ook zien. Hazard voelde zich thuis in Londen, dus moest hij wel naar een droombestemming. Het ziet er goed uit voor hem.”

Ploegmaat Thibaut Courtois zal er donderdagavond niet bij zijn: “Neen, ik vertrek op vakantie. En het is ook Eden zijn moment. Het is al even geleden dat er in Madrid nog eens een echte toptransfer was, dus hopelijk voor hem zal er wat volk in het stadion zitten.”

“Zenuwachtig? Neen, hij maakt zich in niets druk. Dat is zijn manier van zijn. Hij zal er wel zijn ding kunnen doen. Ik heb nog niet al te veel met hem gesproken over Madrid, dat zal zijn gangetje wel gaan. En ik ben klaar om hem te helpen waar nodig. De coach praat alvast Frans, dat is al een voordeel voor hem.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties