Walem schat zijn belofteselectie in en schuift vier potentiële Rode Duivels naar voren

Clint Vens
| 0 reacties
Walem schat zijn belofteselectie in en schuift vier potentiële Rode Duivels naar voren

Zondag om 18u30 slijpen de troepen van Johan Walem de messen op het EK U21 in Italië en San Marino. Bondscoach Walem beschikt over een talentvolle lichting en schuift vier namen naar voren die evengoed bij de grote jongens van Martinez konden meedraaien.

Zinho Vanheusden en Landry Dimata, beide afwezig op dit EK door een blessure, horen daar zeker bij volgens Walem: "Dat zijn twee van de drie, vier spelers die daar momenteel iets kunnen gaan doen, ja", onthult de beloftecoach aan Het Nieuwsblad

Bundesliga-sensatie

De volgende op het lijstje is Dodi Lukebakio, die een stormachtige ontwikkeling kende in de Bundesliga afgelopen seizoen: "Ja. Zijn techniek had hij al bij Anderlecht. Maar je moet ook een man en een echte prof worden."

"Dat kost tijd. Als 18-jarige sta je tegenover volwassenen en dan moet je accepteren dat je meer moet doen. Dodi heeft nog veel groeimarge. En ik hoop dat hij zich dat ook realiseert.”

Kampioenenmaker

De laatste naam die Walem naar voren schuift, had een groot aandeel in de landstitel van Racing Genk: “En verder: Bryan Heynen maakte de laatste zes maanden ook een geweldige ontwikkeling door. Die jongen heeft alles.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties