Voorlopig geen paniek bij Waasland-Beveren: "Spelers waarin we interesse tonen, willen eerst zekerheid"

Nils Wens
| 0 reacties
Voorlopig geen paniek bij Waasland-Beveren: "Spelers waarin we interesse tonen, willen eerst zekerheid"

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Gisteren is Waasland-Beveren begonnen aan de voorbereidingen voor het nieuwe voetbalseizoen. Dat deden ze zonder Din Sula, Jur Schrijvers, Boljevic en Ampomah. Die eerste twee hebben interlandverplichtingen, de laatste twee zitten met een transfer in hun hoofd.

Custovic zag een goede training van zijn jongens. "Ik ben tevreden, mijn spelers hebben goed getraind. Het is voor mij ook aangenamer om als hoofdtrainer aan het nieuwe seizoen te beginnen. Nu kan ik eens nadenken over nieuwe tactieken."

Custovic gaf ook al aan wat hij allemaal wil proberen met het oog op het nieuwe seizoen. "We willen vooral hoger druk gaan zetten op onze tegenstander. We willen betere prestaties neerzetten dan het voorbije seizoen."

Paniek?

Veel nieuwe namen waren er nog niet te zien op het trainingsveld. Dat komt natuurlijk door de onzekerheid. Het is namelijk nog altijd niet duidelijk of Waasland-Beveren volgend seizoen in 1A of in 1B speelt.

Toch is er geen paniek bij Danny De Maesschalck, sportief verantwoordelijke van de club. "We hebben al interesse getoond in verschillende spelers, maar die willen voorlopig nog even wachten tot er meer duidelijkheid is. Normaal komen er 4 à 5 versterkingen bij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties