PAOK haalt Stoch terug

Redactie
PAOK haalt Stoch terug
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Eriksen - Stoch - Owusu - Bolingoli Mbombo - De Ligt - Gakpé - Amano - Koch

PAOK haalt Stoch terug

PAOK Saloniki haalt Miroslav Stoch (29) terug van Slavia Praag. Hij ondertekende een contract voor drie seizoenen in Griekenland.

Transfernieuws en Transfergeruchten 30/06

Serge Gakpé tekende een contract van twee seizoenen bij Apollon Limassol

Cercle Brugge liet zaterdag weten dat het contract van Serge Gakpé niet werd verlengd. De ex-Rouche heeft niet lang op een nieuwe werkgever moeten wachten.   (Lees meer)


Matthijs de Ligt zou voor 67 miljoen euro van Ajax naar Juventus gaan

Matthijs de Ligt wordt al een hele tijd gelinkt aan verschillende Europese grootmachten. Nu zou de kogel echter door de kerk zijn. (Lees meer)


Opvallend: voor 65 miljoen euro(!) naar Tottenham, maar twee jaar geleden zat hij bijna in ... Antwerp

Tottenham Hotspur gaat 65 miljoen euro betalen voor Tanguy Ndombèlé van Olympique Lyonnais, maar hij had ook gewoon bij Antwerp kunnen zitten

Tottenham gaat liefst 65 miljoen euro uitgeven aan een transfer en zo misschien wel zijn transferrecord breken. Maar het had ook helemaal anders kunnen lopen. (Lees meer)


Twee Zuid-Koreaanse testers bij KAS Eupen

Kim Minsu en Chae Hyojoon zijn op proef bij KAS Eupen. De twee 18-jarige Zuid-Koreanen trekken mee op stage in Bitburg.


Schalke 04 trekt aan langste eind voor beloftevolle Turk

Vele ploegen wilden hem, maar FC Schalke 04 heeft de 19-jarige Ozan Kabak binnengelepeld voor 15 miljoen euro van VfB Stuttgart. 


🎥 Die hadden we nog niet gehoord: 'Vietnamese Messi Cong Phuong Nguyen op weg naar België'

Elk land zijn Messi? Elk land zijn Messi! En die van Vietnam is op weg naar België, een akkoord zou nakend zijn. (Lees meer)


'Gekissebis om Eriksen gaat verder'

Eriksen heeft nog een contract tot 2020 bij Tottenham, maar zou naar Real Madrid willen. Er wordt nu gesproken over een transfersom van 70 miljoen euro in de Engelse pers.


Ex-Bruggeling in belangstelling van clubs uit Engeland, Schotland - ook Italiaanse topclub roert zich

Boli Bolingoli-Mbombo kon zich bij Club Brugge nooit helemaal doorzetten, maar nu staan er opnieuw heel wat ploegen in de wachtrij. (Lees meer)


Eupen staat op het punt om een ervaren aanvaller uit La Liga binnen te halen
Foto: © photonews

Jon Bautista van Real Sociedad gaat tekenen bij Eupen

Nadat Eupen zijn nieuwe coach Benat San José aanstelde is het volop bezig met de spelerskern te versterken. Dit keer gaat het een speler weghalen uit de Spaanse eerste klasse. (Lees meer)


Timothy Weah ruilt PSG in voor LOSC

Timothy Weah heeft zijn lot tot 2024 verbonden aan Lille OSC. De 19-jarige aanvaller en zoon van George Weah leverde PSG zo'n 9,5 miljoen euro op.


Sporting Lokeren wil zich versterken met Japans international Jun Amano

De laatste jaren spoelden er flink wat Japanners aan in de Jupiler Pro League, de ene als succesvoller dan de andere. Ook Sporting Lokeren gaat zich nu versterken met een Japanse international. (Lees meer)


Luca Pellegrini maakt de overstap van AS Roma naar Juventus

Juventus heeft zich versterkt met Luca Pellegrini. AS Roma leende hem vorig seizoen uit aan Cagliari en nu verlaat de linksback de Romeinse club op permanente basis.


Club Brugge-winger Arnaut Danjuma Groenveld staat op het verlanglijstje van Tottenham

Kan Club Brugge Arnaut Danjuma nog een (half) jaartje langer houden? In de winter was er al interesse vanwege een topclub en nu staat de Nederlander ook nog eens op het verlanglijstje van Tottenham. (Lees meer)


OFFICIEEL: Spits die dit seizoen nog 7 keer raak trof voor Antwerp trekt naar de woestijn
Foto: © photonews

Antwerp neemt na vijf seizoenen afscheid van William Owusu

De wegen van Antwerp en William Owusu scheiden na vijf jaar. De spits was einde contract op de Bosuil en gaat een nieuwe uitdaging aan bij een club in de Verenigde Arabische Emiraten. (Lees meer)


Anderlecht en Standard kunnen jonge Fransman niet overtuigen

Standard en Anderlecht toonden interesse in Omar Benyounes van AS Saint-Priest, maar hij zal naar Orléans trekken. Dat is bijna rond volgens FootMercato.



Transfernieuws en Transfergeruchten 29/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 01/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties