Hasselt zegt af, Beerschot vindt erg enthousiaste liefhebbersploeg als alternatief: "Hoogtepunt uit ons bestaan" en "Straffer dan Fata Morgana"

Hasselt zegt af, Beerschot vindt erg enthousiaste liefhebbersploeg als alternatief: "Hoogtepunt uit ons bestaan" en "Straffer dan Fata Morgana"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot speelde normaal gezien op woensdagavond een oefenwedstrijd tegen Sporting Hasselt, maar zij zegden in laatste instantie af. En dus werd een nieuwe tegenstander gezocht ... en gevonden. Een héél enthousiaste tegenstander zelfs!

Half België werd door Beerschot gebeld na de afzegging van Sporting Hasselt, uiteindelijk kwamen ze terecht bij S.V.B. Driehoek. "De liefhebbers van 'Den Drijhoek' uit Brasschaat zetten alle zeilen bij om ons woensdag te kunnen ontvangen", aldus Beerschot op zijn webstek.

Ook de gemeente Brasschaat heeft de oefenwedstrijd ondertussen goedgekeurd, dus iedereen kan op woensdagavond om 19 uur afzakken naar het Park van Brasschaat in het Louis de Winterstadion. "Niet de tegenstand die voorzien was, maar Stijn Vreven en z'n staf zijn blij dat er nog een tegenstander gevonden is."

Voor S.V.B Driehoek - in de hoogste reeks van het recreatief voetbal - gaat een droom in vervulling. Zij reageren via hun sociale media bijzonder enthousiast én rekenen ook meteen op zo'n 25 à 30 vrijwilligers om de wedstrijd woensdagavond in goede banen te leiden. Zij worden vanavond uitgenodigd voor een overleg.

"Dit is in de geschiedenis van de club allicht het hoogtepunt van ons bestaan", klinkt het. Maar: "Twaalf jaar geleden streek Fata Morgana neer op onze gemeente en behaalden we 5 sterren. Klein bier tegenover de uitdaging nu... Op minder dan 48 uur moeten we een resem obstakels overwinnen om dit huzarenstukje tot een goed einde te brengen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties