Newcastle wil Benitez vervangen door landgenoot

Redactie
Newcastle wil Benitez vervangen door landgenoot
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Alderweireld - Alves - Higuaín - Arnautovic - Samatta - Da Silva Costa - Poulain - Larin

Newcastle wil Benitez vervangen door landgenoot

Na het vertrek van Rafael Benitez is Newcastle United op zoek naar een nieuwe hoofdcoach. In die zoektocht is het nu uitgekomen op Quique Sanchez Flores. De Spanjaard die onlangs vertrok bij Shanghai Shenhua onderhandelt volgens verschillende Engelse bronnen momenteel met The Magpies. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 07/07

Arnautovic verlaat West Ham United en gaat in China voetballen

Hoewel hij vorige winter zijn contract nog maar openbrak, gaat Arnautovic West Ham verlaten. De Oostenrijker wilde na een nieuw Chinees aanbod weg. (Lees meer)


'Nog twee clubs melden zich voor Dani Alves'

Dani Alves begint straks aan de finale van de Copa America, maar de ervaren rechtsback is ook nog op zoek naar een nieuw team zijn. De Braziliaan staat in de belangstelling van zijn ex-werkgever FC Barcelona, maar ook Atletico Madrid en (nog een ex-werkgever) Sevilla tonen interesse. Na de Copa America zou Alves zijn keuze snel bekendmaken. 


Burnley wil ervaren Nederlander binnenhalen

Erik Pieters leek op weg naar PSV Eindhoven, maar Premier League ploeg Burnley wil daar een stokje voor steken. De Britten willen de ervaren Nederlander erg graag binnenhalen. Pieters speelt momenteel bij Stoke City en mag daar vertrekken.


Anderlecht-target Vedat Muriqi kiest voor een overstap naar Fenerbahçe

Anderlecht is de laatste dagen goed bezig op de transfermarkt. Het haalde Nasri en Vlap binnen, maar ziet nu ook een target voor een andere club kiezen. (Lees meer)


'AC Milan wil doorpakken met de komst van Benfica-middenvelder'

AC Milan zou na de komst van Theo Hernandez (Real Madrid) ook graag Gedson Ferandes binnenhalen. De Portugees brak dit seizoen door bij Benfica en moet bij Milan de motor op het middenveld worden. De Italianen zouden volgens Tuttosport zo'n 30 miljoen euro willen betalen.


David Okereke moet de opvolger van Wesley worden bij Club Brugge

Na het vertrek van Wesley is Club Brugge op zoek naar een waardige vervanger. Daarbij is het uitgekomen in de Italiaanse tweede klasse. (Lees meer)


Diego Costa geniet Engelse interesse

De eigenaar van Everton, Farhad Moshiri, zou aan de clubleiding hebben gevraagd of het mogelijk is om Diego Costa van Atlético Madrid te contracteren. Dat meldt Daily Mail.


Man City wil zich versterken met Nederlandse verdediger

Manchester City is volgens het Britse Sunday Mirro bereid om heel ver te gaan voor Nathan Aké van Bournemouth. De Citizens zouden naar verluidt 45 miljoen euro willen neertellen voor de Nederlandse verdediger.


Westerlo haalt met Recep Gül een Turks talent van Galatasaray in huis

De Kemphanen verblijven in Turkije voor hun zomerstage en ze kondigden daar ook hun vierde transfer van deze mercato aan. De naam van de nieuwkomer is Recep Gül. (Lees meer)


'Ook Higuain is betrokken in de transfersoap rond Alderweireld en Zaniolo'

Tottenham wil Zaniolo en krijgt daarbij concurrentie van Juventus. Beide teams willen een speler als pasmunt gebruiken. Alderweireld langs Engelse zijde, Higuain langs Italiaanse. (Lees meer)


Ally Samatta (Genk) heeft de ploegen voor het uitkiezen

KRC Genk heeft afspraken gemaakt met bepaalde spelers. Leandro Trossard kreeg zijn transfer al, Sander Berge wacht nog af en Ally Samatta heeft een rist ploegen om uit te kiezen. Hij kan zelfs ploegmaat worden van Youri Tielemans. (Lees meer)


Dodi Lukebakio staat in de belangstelling van Arsenal, Dortmund en Lille

Dodi Lukebakio heeft een fantastisch seizoen neergezet bij Fortuna Düsseldorf. Maar aangezien hij slechts gehuurd werd, moest hij deze zomer terug naar het Engelse Watford. Maar hij is ook niet van plan daar te blijven, zeker gezien de interesse die er voor hem is. (Lees meer)


Danjuma lijkt op vertrekken te staan bij Club Brugge

Club Brugge ging zaterdag zwaar de boot in tegen het Nederlandse AZ (5-2). Uiteraard probeert Philippe Clement nog verschillende zaken en kunnen er nog niet te veel conclusies aan vastgeknoopt worden. Wel was er één opvallende zaak: Danjuma kreeg een basisplaats. Misschien wel voor de laatste keer. (Lees meer)


Club Brugge verhuurt Jellert Van Landschoot aan het Nederlandse NEC

Club Brugge heeft zondagnamiddag bekendgemaakt dat het Jelle Van Landschoot voor het derde jaar op rij verhuurt. Deze keer tekende hij een contract voor een jaar bij het Nederlandse NEC. (Lees meer)


Benoit Poulain gaat bij het Turkse Kayserispor tekenen

Club Brugge zag met Stefano Denswil al een verdediger vertrekken, maar heeft met Koussounou al een vervanger beet. Voor Benoît Poulain, de verdediger wiens contract was afgelopen, wenkt er een nieuw avontuur. (Lees meer)


Lommel SK heeft interesse in Kobe Cools van Anderlecht

Anderlecht heeft nog niet eens al zijn beschikbare spelers meegenomen op stage. Voor Kobe Cools is er sowieso geen plaats meer bij paars-wit. Lommel SK zou wel interesse in hem hebben. (Lees meer)


Ivan Saponjic (ex-Zulte Waregem) op weg naar Atlético Madrid

Atlético Madrid staat op het punt om een opvallende transfer te doen. Volgens Marca wordt maandag de komst van Ivan Saponjic aangekondigd. (Lees meer)


Zulte Waregem haalde op een dag drie nieuwe spelers in huis: Timotheou, Kainourgios en Larin

Zulte Waregem lijkt er wel een patent op te hebben: drie aanwinsten op een erg korte periode aankondigen. Tijdens de wintermercato gebeurde het met Seck - Sylla - Peeters, nu was het de beurt aan het trio Larin - Kainourgios - Timotheu. (Lees meer)


Zowel Bayern München, PSG, Inter Milaan als Arsenal zou Lucas Vazquez op het verlanglijstje hebben staan

Lucas Vazquez kwam vorig seizoen nog 47 keer in actie voor Real Madrid, maar zou de Koninklijke deze zomer wel eens kunnen verlaten. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 06/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 08/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties