🎥 OFFICIEEL: Anderlecht doopt zijn stadion om naar Lotto Park met ritje door de geschiedenis
Johan Walckiers
Clint Vens en Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 22 reacties

Het stadion van Anderlecht heet voortaan Lotto Park

🎥 OFFICIEEL: Anderlecht doopt zijn stadion om naar Lotto Park met ritje door de geschiedenis
Foto: Voetbalkrant.com

Wat al enkele dagen officieus geweten was, maakte Anderlecht vrijdagmiddag op een persconferentie officieel bekend: het Astridpark heet voortaan Lotto Park.

Eerder deze week waren er al foto's opgedoken op sociale media met de nieuwe banner 'Lotto Park'. Op een persconferentie op vrijdagmiddag lichtte Anderlecht zijn beslissing toe om zijn stadion te vernoemen naar de Nationale Loterij.

PR-Officer David Steegen benadrukt het financieel belang van één van zijn hoofdsponsors: "Zonder partners zoals Lotto kunnen wij Kompany niet terughalen, Verschaeren, Nasri en Vlap niet houden en al die jongeren niet opleiden. Wat goed is voor de club, is goed voor de fans."

Samenwerking op vlak van fans en community

Operationeel manager Jo Van Biesbroek sluit zich hierbij aan: "De waarden van Lotto komen overeen met onze waarden. De fans en sociale initiatieven zijn zeer belangrijk voor ons, daarom gaan we ons richten op een versterkte samenwerking rond fans en gemeenschap."

In een prachtig filmpje zet Anderlecht nog enkele memorabale momenten doorheen de geschiedenis van 'Het Park' in de verf. Een mooi eerbetoon van Coucke en co. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties