'Intrinsiek beste middenvelder' van Antwerp is er klaar voor: "Dit moet mijn seizoen worden!"
Dennis Rosiers
| 2 reacties

Egor Nazaryna is klaar voor de start van de competitie

'Intrinsiek beste middenvelder' van Antwerp is er klaar voor: "Dit moet mijn seizoen worden!"
Foto: © photonews

De 22-jarige middenvelder uit Oekraïne speelt al sinds januari 2018 voor de Great Old. Hij begon er veelbelovend: hij was regelmatig basisspeler tijdens Play-Off 2. Vorig seizoen ging het van kwaad naar erger: de competitie gestart in de basis, daarna op de bank en zelfs in de tribune verzeild.

Nochtans is Bölöni onder de indruk van de sierlijke middenvelder. Hij noemde hem vorige week “intrinsiek de beste middenvelder van Antwerp, met de beste trap, maar helaas zien we dit voorlopig enkel terug op training en in oefenwedstrijden.”

“MEER MATCHEN NODIG”

In GvA komt Nazaryna terug op het voor hem moeilijke seizoen. “Ik heb gewoon meer matchen nodig om niveau te halen. Dat lukt niet als je na twee wedstrijden op de bank begint. Al begrijp ik de coach als hij zegt dat mijn efficiëntie naar omhoog moet.”

Na een degelijke voorbereiding is Nazaryna helemaal klaar om dit jaar stappen te zetten: “Nu ben ik op een leeftijd gekomen dat ik moet spelen in officiële duels, en niet bij de beloften. Ik hoop dat dit eindelijk mijn jaar wordt. Als dat niet zo is overweeg ik een uitleenbeurt in de winter, maar ik geloof in mezelf.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties