🎥 "Laat ze ons maar haten, het maakt ons enkel sterker": Spelers KV Mechelen reageren op kwinkslag met 'Propere Handen' van supporters Essevee

🎥 "Laat ze ons maar haten, het maakt ons enkel sterker": Spelers KV Mechelen reageren op kwinkslag met 'Propere Handen' van supporters Essevee
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De eerste wedstrijd in 1A van KV Mechelen? Dat moest en zou wel iets speciaals gaan worden natuurlijk. Er waren grapjes en steekjes, maar evengoed ook veel respect tussen de supporters van Zulte Waregem en KV Mechelen.

Het begon met een grap: in het sfeervak zaten meer dan 1500 'Propere Handen' in een blauwe doktershandschoen. Meermaals riepen ze "Propere Handen" richting het uitvak van KV Mechelen, die zelf meermaals "Voetbalbond maffia" pleegden te roepen.

"Ach, laat ze ons maar haten, het maakt ons enkel beter", klonk het dan weer bij Gustav Engvall. "We zullen dit moeten leren accepteren. Het geeft ons extra energie."

Volgende keer handschoenen aandoen als viering bij goal

"De volgende keer zal ik handschoenen meebrengen en als ik scoor, zal ik ze ze aandoen als viering", kon de Zweed er wel om lachen.

Ook respect

De bezoekers hadden ook een spandoek bij overigens, met daarop 'Kampioenen'. Maar: er was ook het nodige respect tussen beide supportersclans.

Zo werd Yannick Thoelen door beide fanscharen in minuut 15 van een applaus voorzien en zo kreeg Onur Kaya na de wedstrijd zowel van de thuisfans als van de bezoekers de nodige gezangen te verwerken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties