Reactie Jordan Botaka teleurgesteld na nederlaag tegen Moeskroen, Marc Brys wil nog vier-vijf versterkingen op deze posities

Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti vanuit Sint-Truiden
| 0 reacties
Jordan Botaka teleurgesteld na nederlaag tegen Moeskroen, Marc Brys wil nog vier-vijf versterkingen op deze posities
Foto: © photonews

Volg STVV nu via WhatsApp!

STVV speelde geen slechte wedstrijd tegen Moeskroen, maar het bleef wel achter zonder punten. Spelers en coach waren teleurgesteld, al zijn er ook verzachtende omstandigheden.

Kapitein Jordan Botaka was zichtbaar ontgoocheld na de wedstrijd: "We verdienden zeker een punt, maar we waren niet efficiënt en het tegendoelpunt was een klap in ons gezicht."

"We hebben in de tweede helft toch nog alles geprobeerd, maar ook toen we ze bij de keel grepen hebben we niet kunnen scoren."

Vier-vijf nieuwkomers gezocht

Coach Marc Brys van zijn kant zag lichtpunten: "We moeten niet ontgoocheld zijn over onze manier van voetballen, maar we mogen niet zo snel uit de wedstrijd verdwijnen omdat Moeskroen meer balbezit had."

De oefenmeester van de Kanaries hoopt dat er nog versterking komt: "Ik reken nog op vier-vijf nieuwkomers. Twee middenvelders deze week en dan nog een centrale verdediger, een flankspeler en een spits."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties