De Wolf debuteert met zes(!) tegengoals: "Toch iets anders bij voorgesteld"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 2 reacties

Ortwin De Wolf moest zich bij zijn debuut bij Eupen meteen zes keer omdraaien

De Wolf debuteert met zes(!) tegengoals: "Toch iets anders bij voorgesteld"
Foto: © photonews

Het zal je maar overkomen, debuteren als doelman bij je nieuwe club en meteen zes(!) goals slikken. We hadden te doen met Ortwin De Wolf, die langs alle kanten in de steek gelaten werd door zijn verdedigers.

"Ik had er mij toch wat anders bij voorgesteld", aldus De Wolf achteraf. "De ploeg had nochtans de klap van tegen Antwerp al verteerd en kwam hier vol goesting aan de aftrap, maar al snel liepen we achter de feiten aan." Na twee hoekschoppen stond AA Gent al op een dubbele voorsprong.

"De coach had er nochtans op gehamerd dat dit één van de wapens van AA Gent was. Toch waren we niet geconcentreerd genoeg en dat is zonde. Gent had de match daarna onder controle, toen we meer ruimte kregen stond het al 4-0." Geen goeie start dus voor Eupen, een traditionele degradatiekandidaat.

Zorgen? Daarvoor is het te vroeg

"Zorgen? Dat is nog wat vroeg, dit was pas de tweede wedstrijd van het seizoen", aldus de voormalige goalie van Sporting Lokeren. Hij kan meteen sportieve revanche nemen volgende week tegen Waasland-Beveren. "Elke match is van moeten voor ons, maar dat is voor hen hetzelfde."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties