Staat Nasri binnenkort voor het eerst aan de aftrap bij Anderlecht?

Simon Wauters Pierre Ghislain
Simon Wauters en Pierre Ghislain vanuit Moeskroen
| 29 reacties
Staat Nasri binnenkort voor het eerst aan de aftrap bij Anderlecht?
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De fans van Anderlecht verwachten dit seizoen erg veel van Samir Nasri. De blessuregevoelige Fransman wil zich echter niet forceren en doet het rustig aan.  

De 32-jarige Nasri wil het jonge Anderlecht bij de hand nemen en de tieners naar een hoger niveau brengen. Maar zelf loopt hij ondanks alles natuurlijk ook over van het talent.

Nasri is er echter nog niet in geslaagd om dat te tonen bij Anderlecht. Maar dat had hij ook bij zijn aankomst al voorspeld: “Vanaf speeldag vijf begint het pas echt.” Vrijdag staat pas wedstrijd drie op het programma. “Mijn voorbereiding zit er bijna op. Binnenkort kan ik de jongeren ook op het veld bijstaan.”

Ik sta niet ver van mijn eerste basisplaats

Nasri kon zich bij West Ham nooit echt doorzetten door blessures. De creatieveling en Anderlecht zouden dus wel gek moeten zijn om risico’s met hem te nemen. “We doen het liever op het gemakje. We nemen onze voorzorgen”, aldus Nasri.

De Fransman is namelijk zeer goed op de hoogte dat de competitie lang duurt in België en het zwaartepunt pas in maart en april ligt. “Voor mij is het belangrijkste nu om matchritme op te doen en mij vooral niet te blesseren. Maar het zal niet lang meer duren voor ik aan een wedstrijd kan beginnen.”

Anderlecht kan na de één op zes alleszins niet wachten om de Kleine Prins op topniveau te zien. Zeker niet na de één op zes waarmee het aan de competitie begon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties