KV Oostende - Club Brugge: Severeyns kiest zijn uitblinkers bij de clubs met 6 op 6
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 4 reacties

KV Oostende - Club Brugge: wie zijn de uitblinkers bij de clubs met 6 op 6?

KV Oostende - Club Brugge: Severeyns kiest zijn uitblinkers bij de clubs met 6 op 6
Foto: © photonews

Zaterdagavond strijden Club Brugge en KV Oostende voor een perfect rapport na drie competitiespeeldagen. De Kustboys 2.0 verrasten Anderlecht in het Astridpark en de vicekampioen boekte twee logische zeges.

In vergelijking met vorig seizoen zijn er bij beide clubs toch enkele wijzigingen doorgevoerd. Sommige nieuwkomers vielen meteen op, al moeten we de uitblinkers volgens Cisse Severeyns toch bij de blijvers zoeken.

Bij KV Oostende pikt de voormalige goalgetter er een opvallende speler uit. "Kévin Vandendriessche vond ik erg goed spelen", zei Severeyns. "Van in zijn periode bij Moeskroen vond ik hem al goed, maar hij is sindsdien nog veel gegroeid."

"De kapiteinsband heeft hem meer verantwoordelijkheid gegeven en die pakt hij ook op. Hij draagt de ploeg als het ware", verklaarde hij zijn keuze.

Okereke is geen verzwakking tegenover Wesley

Bij Club Brugge is zijn keuze minder verrassend. "Daar is Vanaken weer in uitstekende doen. Maar die nieuwe, Okereke, die heeft mij ook zeer positief verrast. Hij doet het beter dan ik had verwacht."

De schoenen van Wesley vullen is nochtans geen makkelijke opdracht. "Wesley heeft minder scorend vermogen dan Okereke. Hij is enorm doelgericht, maar ook sterk. Uiteraard is hij fysiek niet even sterk als Wesley, maar het is zeker geen verzwakking", maakte Severeyns de vergelijking tussen Okereke en de man van 25 miljoen euro op. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties