Trekt Ribéry naar Rusland?

Redactie
Trekt Ribéry naar Rusland?
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Perisic - Ribéry - Chadli - Ito - Vanlerberghe - Lee

Trekt Ribéry naar Rusland?

Franck Ribery zou wel eens naar Rusland kunnen trekken. Volgens L'Equipe is de flankaanvaller in gesprek met Lokomotiv Mpskou. De Fransman is transfervrij nadat zijn contract bij Bayern München deze zomer afliep.

Transfernieuws en Transfergeruchten 10/08

Anderlecht heeft Nacer Chadli beet

Anderlecht heeft weeral een stunt van formaat gerealiseerd. Rode Duivel Nacer Chadli, op een zijspoor bij Monaco, komt de ploeg versterken. Het gaat om een huur. De 30-jarige winger moet nog meer ervaring aan de ploeg toevoegen. (Lees meer)


Bayern München denkt aan Ivan Perisic

Ivan Perisic wil al een paar weken weg bij Inter Milaan. Tot nu toe is er nog geen akkoord met een club. Aan de andere kant probeert een grote Europese club hem nog steeds binnen te halen. (Lees meer)


Marc Brys mag dadelijk twee nieuwe Aziatische versterkingen verwelkomen

Het Sint-Truiden van vorig seizoen is voorlopig nog onherkenbaar. Ergens ook logisch, gezien de kwaliteit die vertrokken is en nauwelijks werd vervangen. Gelukkig kan trainer Marc Brys straks twee nieuwkomers verwelkomen. (Lees meer)


OFFICIEEL: Vanlerberghe keert terug naar de club waar hij doorbrak
Foto: © photonews

Club Brugge leent Jordi Vanlerberghe uit aan KV Mechelen

Jordi Vanlerberghe verlaat Club Brugge voor het tweede jaar op rij. Ditmaal gaat de verdedigende middenvelder op uitleenbasis aan de slag bij KV Mechelen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 09/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 11/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties