Dit is ons Team van de Week in 1B!

Redactie
| 2 reacties
Dit is ons Team van de Week in 1B!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het nieuwe seizoen is helemaal begonnen en dus gaan we ook dit seizoen zoals steeds op zoek naar een team van de week. Ook in 1B, jawel!

Doel

Ook op speeldag 2 vielen er weinig doelpunten te noteren in de Proximus League: 4 in evenveel duels. Met dank aan enkele knappe prestaties van doelmannen. Henkinet viel onze Leuven-watcher ten zeerste op, ondanks de nederlaag tegen Westerlo.

Verdediging

Achterin kiezen we voor een sterke hoofdmoot van Westerlo, die uitpakten met een clean sheet en knappe prestatie tegen OH Leuven. Dewaele staat er al voor de tweede keer in, ook Biset en Soumah krijgen een stekje. Naast Koike van Lokeren kon dan weer helemaal niemand ... 

Middenveld

Op het middenveld kunnen we niet om Nielsen heen, die opnieuw de draaischijf was bij Union en ook nog eens scoorde. Bij Beerschot kon de ingevallen Brian De Keersmaecker meteen het verschil maken, bij Roeselare was de jonge Robbe Bakelandt het lichtpunt bij zijn debuut in de basis.

Aanval

Voorin Amano, die andere Japanse topper van Sporting Lokeren: het zijn twee spelers waar we niet al te lang gaan kunnen genieten op de Belgische velden, zeker niet op 1B-niveau. Petrov gaf dan weer de assist bij het doelpunt van Westerlo, afgerond door Kurt Abrahams.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties